• Kurser&anmälan

OBS: Vi skickar ut kursinbjudan per mail till alla er som skrivit in er mailadress vid kursanmälan. Övriga får brev per post eller telefonsamtal.

Snälla!!! När ni fyller i er anmälan till kurserna så var NOGA när ni skriver mailadressen. Vi har hittat en hel del som inte stämmer. Tänk på att ni kanske inte får er inbjudan om det är fel på adressen.

Alla hundar måste vara vaccinerade och Id-märkta för att gå kurs.

OBS:
Medlemskap a 500/år eller familjemedlemskap a 100:- krävs för att deltaga på våra kurser.

Familjemedlem är en person som bor på samma adress där en person redan är medlem (Familjemedlemskap kan inte kopplas till ungdomsmedlem)
Alla ungdomar under 20 år betalar endast halva kursavgiften

Allmänna frågor om kurserna kontakta

Agneta Svantesson : agneta.svantesson38@gmail.com  eller på telnr: 076-145 18 08

---------------------------------------------------------------------------------------------

Kurser Våren 2020 (fler kurser kommer efter hand)

Lydnadskurs "Startklass" Fulltecknad endast reservplats kvar

Kursledare: Kent Nylén & Carina Ljungberg
Dag&tid: Måndagar kl. 18.30
Antal gånger: 7
Antal deltagare: 6
Startdatum: 23 Mars
Kursavgift: 700:-
När du fått bekräftelse/inbjudan att du kommit med i kurs skall kursavgiften betalas innan kusstart. Om du inte redan är medlem måste medlemskap betalas in tillsammans med kursavgiften. Glöm inte märka betalningen med ditt namn och vilken kurs du skall gå. Mer info om betalningen kommer i din inbjudan.

Nosework Nybörjare Fulltecknad

Antal deltagare:8
Startdatum: 19 mars

Rallylydnadskurs Mästarklass
Kursen är för de tävlingsekipage som tävlar avancerad och vill förbereda sig för mästarklass. Plus de som tävlar mästarklass och vill finslipa moment.
Tid kommer även att läggas på focus och attityd.

Kursledare: Ann Persson & Nalle Ortscheid
Dag&tid: Måndagar 18.30
Antal delatgare: 8
Startdatum: 16 Mars kl.18.30 (om vädret tillåter)

Tävlingslydnadskurs Startklass Fulltecknad

Kursen är för er som är tävlingsintresserade och har som mål att komma ut och tävla.
Krav : hunden ska vara 10 månader eller äldre och du måste ha grundlydnad på hunden.
Kursledare: Christine Kjellsson
Dag&tid: Torsdagar kl. 18.30